Terminsstart vårtermin 2020!

För er som är intresserade av sporten och träningsformen Boxning!

Vi kickar igång vårterminen 2020 på onsdag den 8.e januari från kl. 16.00–21.00 (se träningsschema för grupp och tider) se Träningstider.

Här lär ni er grunderna i Boxning,  förbättrar er kondition, styrka och får samtidigt en skön känsla för team och grupptillhörighet.

Du behöver inga förkunskaper och som grupp kommer vi att träna individuell och med varandra. Tjej som kille. Ni som vill och kan har möjlighet att efter en tidsträning att ta steget och träna med dom andra grupperna fortsättningsgruppen, diplomsgruppen och slutligen tävlingsgruppen. Då har ni fått lära er teknikens grunder, provat på sparring och behärskar boxningstekniken.

Du är välkommen att börja träna enligt den kursgrupp som är ämnad för dig (nybörjare, motion, PD-boxning, fortsättning, diplom, tjejträning eller tävlingsgrupp). Nybörjare/motion/ fortsättning är alla välkomna, och där tränar alla grupper tillsammans varav nybörjare får enklare övningar och de mer avancerade får mer jobbigare/svårare övningar.

 

Vi erbjuder i dagens läge träning i boxning. Vi har drop-in system vilket gör att du alltid kan komma och träna. Ingen förkunskap eller utrustning krävs och vanliga träningskläder såsom linne, T-shirt, shorts el tights funkar alldeles utmärkt. Tränar gör vi med skor.

 

Som medlem hos oss erbjuder vi dig en allsidig och omväxlande träning. Vår målsättning är att alla ska ges möjlighet att träna hårt och effektivt i en avspänd och pedagogisk miljö. Hos oss får du möjligheten att träna oavsett om du är nybörjare eller om du tidigare har tränat på elitnivå. Det enda du behöver göra första gången är att skriva in dig i receptionen. Sedan betala in medlem och träningsavgiften. Avgiften kan du betala kontant, kort eller via faktura. Kontakta tränarna för mera info.

Vi ser gärna att man köper sin eget tandskydd och lindor så fort som möjligt eftersom du med rätt utrustning får ut mer av din träning och träningen blir säkrare. Dessa utrustningar kan ni köpa av oss på Örebro Boxningsklubb.

Vi har alltid mycket intresseanmälningar och vill du säkra din plats så är det klokt att göra det i god tid. Inregistrering sker i samband med första träningspass. Har du några övriga frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.