På väg till Ystad med Örebro Boxningsklubb

09.10 Går bussar och bilar ner mot Ystad.

15.50 anländer vi till Beachhouse Hotell. Resan ner gick bra men det klagades lite från passagerarna i den gamla minibussen

16.50 var vi utanför arenan i Surbrunnsparken taggade som aldrig förr. När vi kommer in ser vi att det serverades pytt och stekt ägg (kändes helt rätt i sammanhanget).

För övrigt är upplägget med galan är riktigt bra, just anläggningen känns klockren när den är något mindre vilket sätter en härlig charm på det hela. Blir det bra matcher ikväll är det toppbetyg.

18.10 Reduane, Kamran och Andrey anländer till arenan, Reduane ser oförskämt lugn och fokuserad ut och det bådar inte gott för ”Simas”.

18.30 Nu väntar vi bara på att det ska dra igång…

19.58 Amatörmatcherna är precis avklarade och sista matchen var bra, nu väntar en paus på 15 minuter innan proffsmatcherna drar igång.

20.18 Entré för boxarna i första matchen. Rastgar – Egidijus 81kg.
Matchen slutar 3-0 till Rastgar.

20.40 Snart dags för en härlig boxare, Oscar Ahlin tar sig än Bortiolomeij i 81 kg och det blir Oscars andra match här nere i Ystad. Oscar bjuder publiken på många fina träffar och två som resulterar i räkning, sedan avslutar han matchen i fjärde ronden med ett rungande tungt kroppsslag som resulterar i KO…

Tack Oscar för en fin match och härlig show!

21.04 Naim – Kirill 75 kg. Matchen går till fyra ronder ut och Naim vinner med 3-0.
21.24 Nu ska Suro möta Sergejs i 67 kg. Matchen gick fyra ronder ut och Euro vinner med 3-0.
21.45 Nu är det dags för vår egen Reduane! Red klarar av debuten galant och vinner efter fyra ronder övertygande med 3-0! Stort grattis till Reduane!